Gratis gravidbox, babybox, gravidpaket och mammaväskor

Du kanske också gillar...

16 Svar

 1. Mollie skriver:

  Kanon, mycket gratissaker fick man 🙂

 2. John skriver:

  Jag tycker att Kronas box är den bästa, där man lite större prover än vad man fick i de andra boxarna.

 3. admin skriver:

  Hej John, det kan jag verkligen hålla med om men de andra boxarna är himla bra de också 🙂 Kul att du följer Pappabloggen.nu

 4. admin skriver:

  Hej Mollie!
  Det får man verkligen, dumt att inte ta chansen till allt det här. Visst, det är lite jobb med medlemskap och så men det lönar sig i längden 🙂

 5. Shabaz saed skriver:

  Hej
  jag vill ha baybbox tack

 6. admin skriver:

  Då behöver du gå in på respektive babybox sida, jag har länkat de flesta i inlägget. Hoppas det löser sig för dig, trevlig sommar // Andrei

 7. Malin skriver:

  Apoteket hjärtat har också en babybox: ”hjärtats startbox”.
  Beställs på apotek hjärtats hemsida, man måste vara inloggad dvs medlem. Inloggning via bank-id går väldigt lätt.

  har ännu inte fått lådan, men har beställt.

  Hittills måste jag säga att Kronans ”påse” är helt klart den bästa!! Blev glatt överraskad av att den innehåller ”mer än bara småprover” bla en nappflaska & napp från mam, våtservetter (normal förpackning), bomullstops för barn (normal förpackning) samt lite annat smått och gott.
  (Har hämtat ut Lloyd´s, fått babyproffsen samt Kronan. Väntar på libero, samt ska hämta ut hos apoteksgruppen.)

 8. admin skriver:

  Vad roligt, stort tack för tipset. Ska kolla upp den sen uppdaterar jag inlägget omedelbums 🙂
  Mvh / Andrei

 9. Karin skriver:

  Apoteket hjärtats box är den jag tyckt varit bäst hittills men då har jag inte hämtat kronan eller liberos än. Hjärtats innehöll mycket prover, några i fullstorlek. Innehöll bland annat en flaska med någon slags tvätt-mousse som man kan använda som tvål till bebis, stor förpackning våtservetter, stor förpackning tops, ett sött litet vagnhänge i form av ett hjärta, en napp, en pysventil, en liten förpackning av Bamses våtservetter. Va säkert fler grejer men glömt. Va också massor av prover med 🙂

 10. admin skriver:

  Vad roligt att du gillade den, hög tid för att uppdatera inlägget nu då. Ska försöka fixa under dagen om O så tillåter 🙂

 11. kareem sami skriver:

  Jag vill gärna ha boxen! Kan ni skicka mig.

 12. admin skriver:

  Hej Kareem!

  Vad roligt att du är intresserad av boxarna!

  Jag har dock bara listat de boxar som finns. För att få respektive box behöver du klicka på den länk som hör till boxen du vill ha.

  Följ sedan instruktionerna, lycka till

 13. kareem sami skriver:

  Har klickat. behöver ni min adresss?

 14. admin skriver:

  Jag ska försöka förtydliga:

  Det är inte jag på pappabloggen.nu som ger ut/skickar dessa boxar. Det är respektive företag, som jag länkar till, som skickar ut dessa efter man fyllt i formulären på deras hemsidor. Du måste alltså beställa boxarna på deras sidor, lycka till! Mvh / Andrei

 15. kareem sami skriver:

  Men jag är privatperson, jag är inte företag. Tack!

 16. Denice skriver:

  Hej
  Är det någon av dessa länkar som har ett bindande medlemskap?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *