Hur blir man en bra pappa?

Du kanske också gillar...

3 Svar

 1. Bra skrivet, de står mycket bra saker som jag kan ta efter o ha med. Jag ska bli pappa i november. Nervös .mycket tankar kring om hur kan jag bli en bra pappa. Tålamod, närvaro. Ansvar och prioritera.
  Mvh

 2. Jocke skriver:

  Fint tänkt. Dock lite inskränkt (imho). Jag känner inte igen mig i detta som pappa. Jag är ensamstående vårdnadshavare till fyra barn. Varför skulle jag avlasta deras mor? Varför skulle någonsin en pappas prestation jämföras med en mammas? Gör alltid det som måste göras och fundera inte på om det är rättvist i förhållande till (en eventuell) mammas insats. Mitt ansvar gentemot barnen påverkas inte av detas mors insats!

 3. Krister skriver:

  Alla får inte vara en närvarande pappa…

  De allra flesta mammor VILL vara hemma och de
  bestämmer först ur sitt eget intresse och sen får
  mannen ta det som blir kvar. Det är KVINNAN
  som är problemet och som skall påverkas och
  inte se mannen som problemet. Det kom redan
  regeringens utredare fram till 2006, vilket var
  Karl-Petter Thorwaldsson. Thorwaldsson utredde
  på Perssons uppdrag föräldraförsäkringen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *