Inskrivning på mvc

Du kanske också gillar...

2 Svar

  1. Kim skriver:

    Jag läser på fler ställen hur engagerade de på mvc är redan i telefon och hur snabbt de fick tid.
    Jag fick tid EN MÅNAD efter att jag ringde, och inga kostråd eller annat, allt fick jag leta fram på internet.
    Är det för att man bor i en storstad eller skoljer det sig verkligen så mycket på mvc?

  2. admin skriver:

    Hej, min upplevelse är att det gick väldigt snabbt och smidigt. Däremot upplevde jag det inte som man fick väldigt mycket råd. Man fick efterfråga det man behövde, det tycker jag iof är ganska rimligt. Jag beklagar att det tagit så långt tid för dig/er, det kan vara som du säger att det är längre köer i storstan. Dock så borde du/ni kanske ha blivit erbjuden en eller två telefonkontakter i väntan på första besöket kan jag tycka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *