Lägga ut bilder på sin bebis?

Du kanske också gillar...

2 Svar

  1. Fanny skriver:

    Jag är gravid och funderar också mycket kring detta. I nuläget känner jag som så att jag kommer publicera bilder på min son, men bakifrån eller i sådan profil att ansiktet inte syns. Heller inga bilder där han är utan kläder.

    Gå gärna in och kika på bloggen! Handlar om mitt liv som 18 år, sambo, plastmamma och blivande mamma 🙂 nouw.com/kandells

  2. admin skriver:

    Ja det är ju självklart ett alternativ, att man ”censurerar” bilderna en smula. Svår avvägning och ett ett beslut man verkligen bör fundera igenom. Man får inte heller glömma att fråga den andra föräldern så att att det blir ett gemensamt beslut.

    Kul att du skrev nåt, kanske hoppar in på din blogg senare 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *