Om mig

Hej, kul att just du hittat hit, här får du veta lite mer om vem jag är. Du är varmt välkommen att höra av dig till mig om du undrar- eller funderar över något.

 

testJag är en 31-årig kille som lever på en liten ö ute i Östersjön, där bor jag med min 25-åriga sambo och vår katt i ett hus en bit utanför den största byn på ön. Till vardags jobbar jag med att besvara korta samtal från folk som kan befinna sig i alla dess möjliga sinnesstämningar. I jobbet ingår även en smula hjärnaktivitet från min sida då det förvirrade folkets behov alltid måste tillgodoses. Jobbet innebär oregelbundna tider vilket i sin tur innebär att jag och min sambo ofrivilligt får leva efter mitt jobb till viss del. Som tur är så är min sambo väldigt förstående och tillmötesgående vilket gör att vi tillsammans brukar kunna pussla ihop det väldigt bra.

När jag inte befinner mig på jobbet ägnar jag mig åt……det som känns roligt och intressant… Jag är nog en livsnjutare av rang om jag tänker efter. Gör gärna saker på impuls när andan faller på, måsten blir ofta till mentala hinder för mig. Att göra saker på inspiration får mig alltid att känna mig väl till mods. Jag är väl medveten om att jag kommer möta en hel del måsten när jag snart blir pappa, jag förbereder mig så gott jag kan vill jag lova. Sådant jag ofta kan få lust till kan vara saker som bärplockning, fiske, sport och motion, resor samt en hel del restaurangbesök. Driver även ett eget företag som sysslar med diverse internethandel, detta är ett väldigt roligt tidsfördriv som jag tar mig an när tid och lust finns.

I övrigt gillar att jag att ha många saker på gång, många projekt påbörjas, några avslutas.

På grund av en jobbig skoltid, en hel del flyttar samt några dåliga val tidigare i livet så är min bekantskapskrets inte vad den borde vara. Detta är verkligen tråkigt och något jag absolut vill göra något åt! Min sambo har inte heller jättemånga vänner med sig in i förhållandet men vi pratar om det och jobbar på att utöka det sociala umgänget framöver, kanske är föräldraskapet en utmärkt väg in!?

Hur som helst så ska det bli väldigt kul att blogga om det blivande faderskapet, hoppas ni tar er tid att skriva en kommentar eller ett mejl, det vore trevligt!

 

Dela gärna!

1 svar

  1. Lina Pihl skriver:

    Hej!
    Jag jobbar på tidningen Vi Föräldrar och undrar om du vill vara med i en enkät? Hör av dig till mig i så fall!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *